Frågor & svar

Lösvaginor är knappast något man pratar seriöst om vid köksbordet hemma. Eftersom ämnet ofta upplevs som för personligt eller genant är det inte alltid så lätt att få svar på sina frågor. Det hoppas vi dock att du får hos oss!

Var kan jag köpa lösvaginor på nätet?

Det finns mängder av nätbutiker som säljer lösvaginor, men tyvärr är alla inte seriösa. Några saker som kan vara bra att kolla upp är bland annat hur länge butiken har funnits och vad andra har sagt om den. Kolla även så att butiken har produkterna i lager annars kan leveransen ta flera veckor. Försäkra sig också om att butiken erbjuder säkra betalningslösningar och att kompletta kontaktuppgifter finns på webbplatsen. Se gärna vår lista över rekommenderade butiker.

Ska jag använda glidmedel?

Ja, glidmedel ska alltid användas tillsammans med en lösvagina. Dock är det viktigt att du läser i instruktionerna vilken typ av glidmedel som rekommenderas. Vattenbaserat glidmedel är oftast ett säkert kort, medan silikon- och oljebaserade glidmedel faktiskt kan förstöra din lösvagina, beroende på vilket material den är tillverkad av.

Min lösvagina är inte alls skön!

Tyvärr finns det många lösvaginor som inte håller måttet, i synnerhet vaginor i de lägre prisklasserna. Det är därför vi på Lösvagina.se endast tipsar om lösvaginor vi vet är riktigt sköna. Det kan antingen vara produkter vi provat själva, eller produkter som vi hört att många gillar. Vi önskar dig lycka till i valet av nästa lösvagina, för tro oss, många vaginor är helt sjukt sköna.

Varför verkar alla lösvaginor vara så små?

En lösvagina på 10-15 cm kan verka litet, men faktum är att materialen är oerhört mjuka och töjbara. Du kommer bli förvånad hur flexibla de flesta vaginor är, även om du har en lång penis.

Hur rengör jag min lösvagina?

Rätt skötsel och rengöring är A och O för att din lösvagina ska hålla sig fräsch länge. Eftersom det finns så många material och modeller går det inte ge några generella råd. Se helt enkelt till att noga följa de skötselinstruktioner som medföljde din lösvagina.