Fleshlight

Fleshlight ser ut som en ficklampa, vilket gör den väldigt diskret. Tar man av locket så hittar man dock något helt annat – världens populäraste lösvagina.

Det finns över 200 kombinationer du kan göra för att pussla ihop den perfekta Fleshlighten. Dessutom finns Fleshlight Girls, med vaginor från kända porrstjärnor. Fleshlight är 100% säker sex, du kan inte göra någon gravid och riskerar inga infektioner.

Recensioner

Tack vare trogna och vänliga besökare kan vi erbjuda recensioner på svenska från i stort sett hela Fleshlights produktutbud. Håll till godo, för här kommer intressant läsning…
 

Modell Positivt Negativt
Original
Läs hela recensionen »
Mjuk och äkta känsla Slukar en hel del glidmedel
Vortex
Läs hela recensionen »
Smeker riktigt skönt runt ollonet Ej för långrunk
Super Tight
Läs hela recensionen »
Påminner om känslan av analsex Lite trång om du är välutrustad
Wonder Wave
Läs hela recensionen »
Ribborna stimulerar skönt Inte lika ”len” som Original
Speed Bump
Läs hela recensionen »
Knottrorna ger jämn njutning Kräver mycket glidmedel
Ice
Läs hela recensionen »
Häftigt att se ”skådespelet” Inget värt nämna
Stamina Training Unit
Läs hela recensionen »
Gör dig uthålligare Lite väl trång, kräver mycket glid
Super Ribbed
Läs hela recensionen »
Ger riktigt hårda orgasmer Kännas ibland lite väl intensiv
Ultra Tight
Läs hela recensionen »
Perfekt substitut till analsex Inget för den som är för stor

 

Rekommenderade Fleshlights

Fleshlight Lady Pink Vagina
Lady Pink

Pris: 549 kr

Ice Lady

Pris: 599 kr

Mouth Pink

Pris: 749 kr

Så är en Fleshlight uppbyggd

Insats

Insatsen, som kommer i ett skyddande plastfodral, är själva lösvaginan som du har ”sex” med. Den vanligaste insatsen kallas ”Pink Lady”, helt enkelt för att den är rosa och liknar en kvinnas vagina. Insatsen är tillverkad av ett patenterat ”superskin”-material, vilket innebär att det är supermjukt, mysigt och väldigt flexibelt. Du kan själv bestämma insatsens textur. Det finns 8 texturer att välja mellan för Fleshlight Original. För Fleshlight Vibro finns det 3 st; Original, Touch och Cyclone.

Öppning

Vad det gäller själva öppningen finns det flera varianter att välja mellan; mun, stjärt och en vagina som självklart kommer med klitoris. Det finns även en diskretare variant med med bara en skåra, så att det blir svårare för nyfikna att lista ut din Fleshlight används till. Perfekt om du har snokande polare hemma.

Fodral

Detta är själva fodralet som du enkelt placerar insatsen i. Fodralet är 26 cm långt och 13 cm i diameter. Fodralen finns i färgerna svart, blå, silver och genomskinlig.

Vibrator

Om du beställer en Fleshlight med vibrator så ingår det även 3 minivibratorer som enkelt placeras inuti insatsen. Vibratorn ger en helt ny känsla för din Fleshlight och på ett sätt som ingen riktig vagina kan mäta sig med. Till skillnad från många andra sexleksaker är vibratorn i Fleshlight väldigt tyst.

Tips och råd

  • Lägg insatsen till din Fleshlight i varmvatten innan du använder den. Då får den en varm skön känsla som påminner om en riktig vagina. Dock ska man aldrig koka eller lägga en Fleshlight i mikron. Det kommer garanterad förstöra den.
  • Fleshlight är perfekt för att träning för dig som vill bli uthållig i sängen. Detta är nämligen det närmaste du kan komma en riktig vagina.
  • Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight. Oljebaserade eller silikonbaserade glidmedel kan förstöra produkten.
  • Att rengöra sin Fleshlight är mycket enkelt. Först tar du ut insatsen ur fodralet och spolar den i varmvatten. Låt den sedan lufttorka innan du placerar den i fodralet igen. Använd aldrig tvål eftersom det förstör materialet.

Mer om Fleshlights

Om du vill veta mer om Fleshlight rekommenderar vi att du läser igenom vår Fleshlight FAQ samt våra argument till varför du bör köpa en Fleshlight.