Fleshlight Wonder Wave

Fördelar

  • Ribborna stimulerar grymt skönt
  • Alldeles lagom tight

Nackdelar

  • Inte lika ”len” som Original

Wonder Wave sägs vara den av Fleshlights produkter som mest liknar en kvinnas vagina. Det var också därför jag köpte den. Jag tycker om kvinnor, riktiga kvinnor. Men då jag är singel för tillfället behövdes alternativ – Wonder Wave fick bli det alternativet.

Produktbeskrivningen för Wonder Wave är bra formulerad. Det här är det närmaste en verklig kvinna som jag någonsin upplevd i konstgjord form. Och tro mig, jag har provat många alternativ. Jämfört med det, är Fleshlight super. Jämfört med en riktig kvinna, så är det nog mest doften och ”utsikten” som jag saknar…

Ribborna ger en härlig känsla av motstånd och Wonder Wave är sådär lagom tight. Jag har också prövat Fleshlight Super Tight, men saknade något. Nu vet jag att det är just de där ribborna som gör grejen. Det ger en härlig friktion och får mig att känna mig het och upphetsad. Det är de som gör tricket.

Min Fleshlight har fått hänga med i ett tag nu. Trots idog användning känns den lika fräsch och kul att ta fram varje gång. Kvaliteten är riktig hög på Fleshlights produkter! Alltid lika lätta att göra rena, alltid lika lätta att gömma undan.

Svenska butiker som säljer Fleshlight

butik-joyland
Joyland AB
Butiken har de flesta Fleshlight-modeller i lager.
Leverans inom 24h och certifierad av Trygg E-Handel.
Frakt: 49 kr (fri frakt över 700 kr)

Passion of Sweden
Allt från Lady Pink till Ice och Vibro.
Dessutom bra urval av Fleshlight Girls.
Frakt: 49 kr

Intimera
Stort sortiment, inklusive insatser och fodral.
Säljer även nya Sex in a Can.
Frakt: 49 kr

Lämna en kommentar