Fleshlight Vortex

Fördelar

  • Grym massage för skaftet
  • Smeker riktigt skönt runt ollonet
  • Den härligaste Fleshlight jag testat

Nackdelar

  • Orgasmen kommer väl snabbt
  • Rekommenderas ej för långrunk

Min första Fleshlight var en original. På den tiden fanns inte mycket annat. Då var jag mycket nöjd med mitt exemplar i alla bemärkelser. Känslan är som riktig hud och riktig vagina, vilket jag uppskattar mycket.

Den känns som ett substitut värt namnet, vilket inte kan sägas om så många andra produkter. Dessutom – den smarta designen är mycket värd, bara den. Nu har jag bytt upp mig – till Vortex. Det måste erkännas – jag var lite skeptisk i början. De konstiga mönstren på insidan ska enligt beskrivningen på hemsidan ge en mer intensiv känsla. Vortex håller ord. Den är intensiv och gör sitt jobb snabbt, effektivt och vansinnigt skönt.

Jag tycker mest om att den har en varierande omkramning beroende på hur man ”juckar”. Det går att få en mer eller mindre intensiv känsla hela tiden, vilket gör att styvheten inte stumnar. Tvärtom går jag mot klimax snabbt och säkert. Små små rörelser och variationer räcker nästan för att få mig komma i alla fall. Med stora och hårda stötar, går det riktigt fort.

Till en början var jag lite förvånad över att känslan blev så kraftig när den ändå inte kändes så himla trång. Det är bra, eftersom för trånga modeller verkar kunna ge en ömhet. Och det vill jag inte ha. Känslan Vortex ger mig gör att jag definitivt rekommenderar Vortex till alla som funderar på att köpa en Fleshlight. Den slår Fleshlight Original, kanske inte med råge, men med god marginal.

Svenska butiker som säljer Fleshlight

butik-joyland
Joyland AB
Butiken har de flesta Fleshlight-modeller i lager.
Leverans inom 24h och certifierad av Trygg E-Handel.
Frakt: 49 kr (fri frakt över 700 kr)

Passion of Sweden
Allt från Lady Pink till Ice och Vibro.
Dessutom bra urval av Fleshlight Girls.
Frakt: 49 kr

Intimera
Stort sortiment, inklusive insatser och fodral.
Säljer även nya Sex in a Can.
Frakt: 49 kr

Lämna en kommentar