Fleshlight Ultra Tight

Fördelar

  • Perfekt substitut till analsex
  • Trång, trång och åter trång

Nackdelar

  • Inget för den som är för stor
  • Analsex är inte allas preferens

Mitt val föll på Ultra Tight av den enkla anledningen att den är just det – tight som bara den. Jag har tidigare använt Original, men tyckte i längden att den var lite väl klen, om man kan säga så.

För mycket kvinna i medelåldern kanske? Fantasierna fladdrade iväg och jag ville ha mer – och annat… vet inte om det hör till saken, men då jag är bisexuell har jag fått smak för det mer tighta.

När jag beställde Ultra Tight var jag faktiskt övertygad om att den bara skulle bli för mycket kunde verkligen en så tight version av Fleshlight funka? Oh ja! Det gör den. Med rätt glidmedel är den precis som den ska, i mitt tycke. Den känns kanske inte som en mans precis, men nog är det ett bra substitut i brist på den rätte (rätta).

Jag har hört att vissa tycker att Ultra Tight bara är för mycket. Men det kanske beror på att de är större rustade än vad jag är? Vet inte, men för mig är Ultra Tight den ultimata Fleshlight-modellen. Vill ge en eloge till Fleshlights smarta konstruktion också. Det gäller förstås alla modeller. Det är lätt att hålla rena och har en mycket snygg förpackning. Det är extra kul att man själv får välja om man vill ha en mun, ett anus eller det gamla hederliga. Fleshlights produkter är väldigt lika ”the real thing” – på många sätt. Det gör upplevelsen total.

Svenska butiker som säljer Fleshlight

butik-joyland
Joyland AB
Butiken har de flesta Fleshlight-modeller i lager.
Leverans inom 24h och certifierad av Trygg E-Handel.
Frakt: 49 kr (fri frakt över 700 kr)

Passion of Sweden
Allt från Lady Pink till Ice och Vibro.
Dessutom bra urval av Fleshlight Girls.
Frakt: 49 kr

Intimera
Stort sortiment, inklusive insatser och fodral.
Säljer även nya Sex in a Can.
Frakt: 49 kr

Lämna en kommentar