Fleshlight Super Tight

Fördelar

  • Lämpar sig bra för mindre penis
  • Påminner om känslan av analsex

Nackdelar

  • Lite trång om du har stor kuk

Jag fick tipset om Fleshlight från en av mina polare som också nyligen skilt sig. Han sa att de var toppen, och som singel får man ju kanske inte till det så ofta.

När jag kikade på hemsidan blev jag direkt riktigt nyfiken. Kan det här vara sant? Jag som trodde att det bara var Lena Handén som gällde.

Mitt val föll på Super Tight för att den verkade lagom het på gröten. Jag ville ha den där trånga känslan, samtidigt som jag var ute efter en så verklighetstrogen känsla som möjligt. Med Super Tight har jag verkligen fått det jag önskade. Till ett verkligt överkomligt pris dessutom.

Det som jag verkligen blir upphetsad av är faktiskt att jag valde rätt variant – den anala. Det är en dröm att få ta en brud så, men än så länge bara en dröm. Med Fleshlight Super Tight kan jag drömma på riktigt. Men så säger ju min Fleshlight aldrig nej heller! 🙂 Det jag känner är viktigt är att den värms ordentligt i vatten först. Då blir den extra verklighetstrogen och skön. För skönt är det, det är inget att snacka om. Min Fleshlight är så naturtrogen att det nästan är läskigt faktiskt. Ett problem med det är faktiskt att jag kommer för ofta. Det får jag träna på…

Jag är lite extra lycklig över den diskreta förpackningen. Jag bor i ett kollektiv med folk överallt. För mig är min Super Tight min ensak – och min leksak. Det är en hemlighet som jag vill få behålla för mig själv.

Svenska butiker som säljer Fleshlight

butik-joyland
Joyland AB
Butiken har de flesta Fleshlight-modeller i lager.
Leverans inom 24h och certifierad av Trygg E-Handel.
Frakt: 49 kr (fri frakt över 700 kr)

Passion of Sweden
Allt från Lady Pink till Ice och Vibro.
Dessutom bra urval av Fleshlight Girls.
Frakt: 49 kr

Intimera
Stort sortiment, inklusive insatser och fodral.
Säljer även nya Sex in a Can.
Frakt: 49 kr

Lämna en kommentar