Fleshlight Super Ribbed

Fördelar

  • Otroligt skön friktion
  • Ger riktigt hårda orgasmer

Nackdelar

  • Kännas ibland lite väl intensiv

När jag insåg att jag inte längre hade något sexliv, var det läge att ta tag i saken. Bokstavligen. Det blev faktiskt flera alternativ.

I ren desperation, kanske jag kan erkänna, köpte jag flera stycken Fleshlights bara för att testa om de kunde vara något att ha. Tre stycken blev det totalt, eftersom jag hade så svårt att bestämma mig för vilken jag skulle fastna för. Då jag dessutom har flera boenden som jag växlar och reser mycket mellan tyckte jag att det var lika bra att slå till med flera på en gång. Det kändes för pinsamt att ta med den på resor, om den upptäcks.

Super Ribbed är den jag har fått jobba mest med för att få att fungera som jag vill. Det måste erkännas. Men nu är den å andra sidan min favorit av dem alla, när jag väl klurat ut hur jag ska göra. Till att börja med krävs en del glidmedel för att få Super Ribbed att bli riktigt skön. Den ska också värmas upp – ordentligt. Då blir Super Ribbed extremt skön. Om man dessutom tar ut själva innanmätet från burken, blir upplevelsen total.

Så om ni gör det – så har ni världens bästa Fleshlight. Jag använder knappt de andra. Den här får hänga med överallt. Jag skiter i om den upptäcks. Å andra sidan är den så diskret att det ska mycket till. Super Ribbed ger en så totalorgasm så det är svårt att inte vråla högt. Det gör jag förstås, när det går. På hotellen försöker jag att hålla mig till stön. Men det är inte det enklaste. Rekommenderas starkt till alla som annars håller på länge… med Super Tight går det ibland snabbt, och hårt.

Svenska butiker som säljer Fleshlight

butik-joyland
Joyland AB
Butiken har de flesta Fleshlight-modeller i lager.
Leverans inom 24h och certifierad av Trygg E-Handel.
Frakt: 49 kr (fri frakt över 700 kr)

Passion of Sweden
Allt från Lady Pink till Ice och Vibro.
Dessutom bra urval av Fleshlight Girls.
Frakt: 49 kr

Intimera
Stort sortiment, inklusive insatser och fodral.
Säljer även nya Sex in a Can.
Frakt: 49 kr

Lämna en kommentar