Fleshlight Stamina Training Unit

Fördelar

  • Gör dig uthålligare
  • Ökar självförtroendet

Nackdelar

  • Lite väl trång, kräver mycket glid

Stamina Training Unit, eller STU som den gärna kallas av sina användare och fans, är en unik Fleshlight som får dig att hålla ståndet längre.

Då jag märkt att de tighta modellerna får mig att komma för fort (jag vill ju hinna njuta lite också) köpte jag den här i hopp om att kunna lära mig njuta och åtrå längre. För ärligt talat, är det där med att komma för fort, ett problem i verkliga livet också. Det är nog därför jag är singel som det är idag. Skammen blir bara för stor.

Stamina Training Unit har funkat för mig och det är lika skönt varje gång. I Stamina Training Unit är det de små nubbarna som är grejen. De masserar skönt hela ollonet och hela den svällande kroppen. Det gör inte bara att det blir extra härligt att använda STU, det gör också att ståndet bara växer, och växer. Med idog träning (vilket jag givetvis provat) går det att hålla ståndet och penetreringen länge.

Det är en tveeggad känsla, eftersom orgasmen som Stamina Training Unit ger, är något utöver det extra. Då blodansamlingen blir enorm, blir också explosionen enorm. Sedan en tid har jag försökt att se om mina övningar med Stamina Training Unit har effekt i det verkliga sexlivet också. Det var dags att försöka få sig ett riktigt ligg. Och mycket riktigt. När jag väl fick tillfälle, blev resultatet mycket bättre. Jag är överlycklig. Inte nog med att Fleshlights STU är störtskön att använda, såpass att den nog används mest varje dag. Den är också nyttig för det sociala livet.

Svenska butiker som säljer Fleshlight

butik-joyland
Joyland AB
Butiken har de flesta Fleshlight-modeller i lager.
Leverans inom 24h och certifierad av Trygg E-Handel.
Frakt: 49 kr (fri frakt över 700 kr)

Passion of Sweden
Allt från Lady Pink till Ice och Vibro.
Dessutom bra urval av Fleshlight Girls.
Frakt: 49 kr

Intimera
Stort sortiment, inklusive insatser och fodral.
Säljer även nya Sex in a Can.
Frakt: 49 kr

Lämna en kommentar