Fleshlight Speed Bump

Fördelar

  • Knottrorna ger jämn och skön njutning, speciellt runt ollonet
  • Bra kompromiss mellan Super Ribbed och Original

Nackdelar

  • Som vanligt, ladda upp med mycket glidmedel

Jag måste erkänna att jag inhandlade Speed Bump på grund av namnet. Det lät helt enkelt mest actionfullt, och jag gillar actionfyllda knull.

Sedan påverkade betyget på de sidor jag besökte som skrev om Fleshlights valet också. Nu är det också den första Fleshlight som jag köpt, så jag kan inte jämföra den med andra varianter. Men nog är Speed Bump en intressant pryl – och skön dessutom. Jag tycker att den här prylen ska ha allra högsta betyg.

Min upplevelse av Speed Bump är att den är precis lagom trång för att sluta om ordentligt. Det betyder att den är trång, så det gäller att inte glömma glidmedel. Det bästa med Speed Bump är att utformningen ger friktion så det räcker och blir över. Det är som små bluppar i själva vaginan (eller vad ni nu vill att den ska vara – det går ju att beställa i flera varianter – anus och mun). Själv beställde jag en klassisk vagina i rosa.

Blupparna ger en härlig massage när jag är inne i den, vilket gör att upplevelsen blir extrem. Det här är näst intill bättre än en riktig donna. Det är sant. Fleshlight Speed Bump sluter verkligen om hela kuken och friktionen av blupparna ger en enorm känsla. Särskilt skönt blir det om man orkar värma upp den innan, men det är ju inte alltid det hinns med. Speed Bump är lösvagina att varmt rekommendera!

Svenska butiker som säljer Fleshlight

butik-joyland
Joyland AB
Butiken har de flesta Fleshlight-modeller i lager.
Leverans inom 24h och certifierad av Trygg E-Handel.
Frakt: 49 kr (fri frakt över 700 kr)

Passion of Sweden
Allt från Lady Pink till Ice och Vibro.
Dessutom bra urval av Fleshlight Girls.
Frakt: 49 kr

Intimera
Stort sortiment, inklusive insatser och fodral.
Säljer även nya Sex in a Can.
Frakt: 49 kr

Lämna en kommentar