Fleshlight Original

Fördelar

  • Mjuk och äkta känsla
  • Hög kvalitet som varar länge
  • Möjlighet till ”uppgradering”

Nackdelar

  • Slukar en hel del glidmedel
  • Kostar en slant (men värt det)

Fleshlight erbjuder ett brett sortiment av moderna och sobra lösvaginor. Det var det som lockade mig till köp till att börja med. Men utav alla dessa varianter, var det faktiskt svårt att veta vilken som skulle vara bäst för mig.

Som ”nybörjare” i gamet tog jag det säkra alternativet – originalet. Det kändes som ett riktigt bra val, då jag verkligen ville veta vad Fleshlight handlar om – och om de är något att ha över huvud taget.

Jag har blivit enormt positivt överraskad. Det finns ju inte så mycket för oss killar kanske på marknaden som verkligen duger – men vad betyder det? Fleshlight gör jobbet med råge. Det är nog tur att jag valde originalet. Novis som jag var hade jag faktiskt svårt att hålla stånd mot den länge (bokstavligen talat!). Den var så naturtrogen att det kort sagt kändes som ett riktigt bra knull, och det hade varit alltför länge sedan. Jag kom direkt, och så var det med den saken.

Med tiden har jag lärt mig uppskatta Fleshlight längre och mer innovativt. Nu känns det som att komma hem när jag använder Fleshlight Original. Kanske lite som att vara gift? Jag undrar om jag inte kommer att pröva nya varianter snart, för att se om de är lite tightare – och mer utmanande? Mitt köp ångrar jag då inte. Tvärtom. Det här är steg ett, utav många. Det känner jag på mig. Kanske blir någon av tight-versionerna nästa inköp?

Svenska butiker som säljer Fleshlight

butik-joyland
Joyland AB
Butiken har de flesta Fleshlight-modeller i lager.
Leverans inom 24h och certifierad av Trygg E-Handel.
Frakt: 49 kr (fri frakt över 700 kr)

Passion of Sweden
Allt från Lady Pink till Ice och Vibro.
Dessutom bra urval av Fleshlight Girls.
Frakt: 49 kr

Intimera
Stort sortiment, inklusive insatser och fodral.
Säljer även nya Sex in a Can.
Frakt: 49 kr

Lämna en kommentar