Fleshlight köpargument

Fleshlight har blivit en jättesuccé världen över. Fler och fler män ser fördelarna med att ha en egen Fleshlight. Här har du några av anledningarna till varför så många män väljer just Fleshlight som lekpartner.

 1. Materialet
  Det material som Fleshlight är tillverkad i är så verklighetstrogen som det bara är möjligt. Många nya användare blir mycket förvånade, vilket gör att de bara kan använda Fleshlighten en liten stund innan det går för dem. Men det blir det snart ändring på, med lite vana och övning. Materialet i Fleshlight är mjukt och ger motstånd på samma gång och går under namnet SuperSkin. Tillsammans med den smarta burken, som givetvis ser ut som en ficklampa, håller sig materialet precis som det ska. Med en Fleshlight känns det som att ha sex – på riktigt!
 2. Kvaliteten
  En Fleshlight är tillverkad för att användas många gånger. Den håller hög kvalitet och står emot det mesta, så länge du vårdar den genom att tvätta den med ljummet vatten. I Fleshlight har du en pålitlig partner som låter dig komma om och om igen.
 3. De är trånga
  Fleshlights är garanterat trånga och omkramande. Det ger en intensiv känsla som inte går att jämföra med något annat än ett verkligt samlag. För dig som verkligen vill ha en trång känsla, finns det modeller som är anpassade för det också. Här får du det du vill ha, och kan bestämma vilken dimension du ska ha helt själv.
 4. Värmen
  Fleshlight kan enkelt värmas inför lekarna. Det gör den till en än mer trovärdig partner. Det känns verkligen som en riktig vagina, eller anus eller mun (vilket du nu väljer)!
 5. Insidan
  Du kan få en mängd olika friktionsmodeller i din Fleshlight. Här finns ett mönster för varje smak! Mönstret ger en härlig friktion som ökar känslan och lusten rejält. Vissa modeller är precis som en vagina, medan andra är mer utmanande och påhittiga. Alla är de lika intensiva.
 6. Övningen
  Med en Fleshlight kan du lära känna dig själv och öka njutningen för varje gång. Det gäller inte minst om du har en förmåga att komma för fort. Då rekommenderar vi STU, en träningsenhet som får dig att njuta längre. För alla andra rekommenderas Ice varmt! Med Ice ser du dig själv när du använder Fleshligthen.
 7. Du kan bli en bättre älskare med Fleshlight!

Svenska butiker som säljer Fleshlight

Passion of Sweden

Allt från Lady Pink till Ice och Vibro.
Dessutom bra urval av Fleshlight Girls.
Frakt: 49 kr

Intimera

Stort sortiment, inklusive insatser och fodral.
Säljer även nya Sex in a Can.
Frakt: 49 kr