Fleshlight Ice

Fördelar

  • Upphetsande att se ”skådespelet”
  • Lika skön som vanliga Fleshlight

Nackdelar

  • Inga

När Ice introducerades på marknaden var jag på direkt. Som riktigt fan av Fleshlights produkter, ja nästan en samlare, var jag ju bara tvungen att köpa denna också.

Det som skiljer Ice från andra Fleshlight är att du ser din kuk hela tiden. Det var lite väl mycket för mig i början, som tyckte att det kändes väldigt märkligt. Men sen. Det är fascinerande att kunna se sig själv penetrera – helt unikt faktiskt.

När jag väl började studera rörelserna, formen och omkramningen på min kuk medan jag använde Ice, blev jag helt förstummad. Det är oerhört upphetsande och inte likt något annat. Att sedan också se den bli större och större, jag det är nästan för mycket. Det är en egotripp värd namnet. Dessutom är det lättare att lista ut när och hur jag njuter som mest – och det är nog det som är själva tricket med Ice.

För i övrigt är det inget särskilt med Fleshlight Ice, för att vara en Fleshlight menar jag. Den är precis lika skön som alla de andra Fleshlights. Det kramar om lagom och har flera kammare som ger olika upplevelser beroende på hur du använder och hur långt du penetrerar den. Lösvaginan är lika lätt att göra ren och lika lätt att ta med på resa. Det är det visuella som gör denna Fleshlight. Och det kanske tar lite tid att upptäcka det, men det är det värt.

Svenska butiker som säljer Fleshlight

butik-joyland
Joyland AB
Butiken har de flesta Fleshlight-modeller i lager.
Leverans inom 24h och certifierad av Trygg E-Handel.
Frakt: 49 kr (fri frakt över 700 kr)

Passion of Sweden
Allt från Lady Pink till Ice och Vibro.
Dessutom bra urval av Fleshlight Girls.
Frakt: 49 kr

Intimera
Stort sortiment, inklusive insatser och fodral.
Säljer även nya Sex in a Can.
Frakt: 49 kr

Lämna en kommentar