Fleshlight Girls

Fleshlight Girls är fantastiskt sköna lösvaginor med avgjutningar från kändisars vaginor. Stjärnorna har alltså ställt upp som modeller för specialdesignade Fleshlights, som bär deras namn. Var och en har de sin unika identitet och sensualitet som avspeglas i varje Fleshlight-modell. Vem av dem vill du vara inne i?

Misty Stone

Misty Stone är gängets diva. Hon vet vad hon vill – och hon får det. För att Misty Stone ska bli nöjd, krävs det en man som vågar, och som vet vad han vill.

Tori Black

Här har du den amerikanska drömmen personifierad i landets sexigaste gowgirl. Tori Black kunde ha varit grannens dotter, om det inte varit för hennes heta look och enorma sexlust. Tori är en sann naturlig skönhet med djuriska behag.

Riley Steele

Blonda och tuffa Riley Steele vet vad en man vill ha. Hon är en kvinna på uppåtgående och fler och fler upptäcker Riley Steeles många talanger. Hennes välformade kropp samt lystna och samtidigt oskuldsfulla blick är bara några av dem.

Eva Angelina

Den tuffa och kaxiga Eva Angelina kanske skrämmer en del småpojkar. Men också det är upphetsande. Eva Angelina är behaget själv.

Tera Patrick

Mörka och ljuva Tera Patrick är kanske världens främsta porrstjärna just nu. Det har sina själ. Sexigare donna får man leta efter. Du har säkert sett henne förut – men har du fått vara inne i henne också?

Jenna Haze

Bakom den vackra och svala fasaden döljer sig den porrigaste damen i stan. Hetar än så här, kan en kvinna knappast bli.

Jesse Jane

Jesse Jane är en helylleamerikanska som hon bör vara – blond, behaglig och alltid lika villig. Med sitt härliga utseende, välformade bröst och sexiga utstrålning har Jesse Jane säkrat en internationell karriär.

Lia 19

Lia 19 är vår flickigaste Fleshlight Girl. Hon har blivit en sann sensation och männen blir som galna i henne. Denna blonda skönhet utstrålar allt som en man behöver i form av behag. Lia 19 jobbar just nu med att spela in heta hardcorefilmer.

Teagan Presley

Rocktjejen Teagan Presley må vara tuff utanpå. Men inuti är hon mjuk.

Lisa Anne

Kurviga och kvinnliga Lisa Anne för tankarna till pinuppeidealet. Hon är en sann vuxen skönhet, med former andra kvinnor avundar.

Katsuni

Vackra och mystiskt exotiska Katsuni är alla mäns farvorituppasserska. Mån om att vara till lags och med mål att behaga har hon gjort många män lyckliga.

Raven Riley

Den mörka och syndiga skönheten Raven Riley är sval och ljuv. Med sin långa och gängliga uppenbarelse, får hon männen att tystna runt sig. Hon är den senaste i raden av fantastiska Fleshlight Girls, och en kvinna som kräver sin man.

Asa Akira

Asa Akira må se vän ut, men bakom den vackra fasaden döljer sig en mängd hemligheter. Hon är inte så snäll som hon verkar. Med rötterna i Japan står hon för det sköra och det oknäckbara på en och samma gång. Asa Akira är beredd att gå till det yttersta för att få dig att njuta med hela sin vältränade lilla nätta kropp.

Svenska butiker som säljer Fleshlight

butik-joyland
Joyland
Många Fleshlight Girls i lager för blixtsnabb leverans.
120 dagars öppet köp och certifierad av Trygg E-Handel.
Frakt: 49 kr (fri frakt över 500 kr)

Passion of Sweden
Allt från Lady Pink till Ice och Vibro.
Dessutom bra urval av Fleshlight Girls.
Frakt: 49 kr

Intimera
Stort sortiment, inklusive insatser och fodral.
Säljer även nya Sex in a Can.
Frakt: 49 kr