Fleshlight FAQ

Kan jag köpa en Fleshlight på Lösvagina.se?

Nej. Vi recenserar, tipsar och försöker hjälpa dig att välja rätt lösvagina. Detta är en recension- och informationssajt och vi samarbetar inte med tillverkarna eller ägarna av Fleshlight. Därför kan vi vara oberoende och subjektiva i våra bedömningar.

Hur köper jag en Fleshlight säkert utan att det märks?

I de butiker som vi rekommenderar är all information konfidentiell och leverans sker med diskret avsändare. De erbjuder dessutom säkrade betalningar och flera betalningsalternativ.

Vilken Fleshlight ska jag välja?

Det kommer an på tycke och smak – och din storlek. Om du är osäker ska du välja en original, eller möjligtvis en Wonder Wave. STU hjälper personer som har problem med att komma för snabbt. Större män brukar föredra Original Pink Lady eller Speed Bump, medan mindre utrustade män ofta väljer Super Tight eller Sex In a Can. Läsa noga på beskrivningen över varje för att lista ut vilken som passar dig bäst.

Kan jag använda Fleshlight utan ”burken”?

Ja det kan du! Men det ger inte samma härliga känsla då det inte blir lika trångt och skönt.

Det står att jag ska värma Fleshlighen innan jag använder den. Hur gör jag det?

Sänk ner din Fleshlight i varmt vatten, utan burken. Ta upp den igen och torka av. Plocka ner innehållet i burken igen och den är redo att ta emot dig.

Vad innehåller Fleshlight för material?

En Fleshlight består av ett patenterat material som kallas för SuperSkin. Vad det innehåller är en hemlighet, men det är vare sig plast eller silikon.

Hur tvättar jag en Fleshlight på bästa sätt?

Använd ljummet vatten. För en ordentlig rengöring rekommenderas isopropyl alkohol. Använd inte tvål eller såpa! Pudra majsstärkelse på Fleshlighten efter rengöringen så håller materialet sin kvalitet.

Kan jag använda min Fleshlight i duschen?

Ja. Fleshlight är ett utmärkt nöje i både dusch och badkar. Men se till att ingen tvål eller duschkräm kommer på den. Då förstörs materialet.

Min Fleshlight känns klibbig. Ska det vara så?

Ja. Den är så i grunden. För att få den len och mindre friktionsstark ska glidmedel användas när du använder den. Tänk på att ICE-modellerna känns klibbigare än de färgade modellerna.

Vilka glidmedel kan användas tillsammans med Fleshlight?

Vi rekommenderar starkt de vattenbaserade glidmedlen. Använd inte oljebaserade, då de bryter ner din Fleshlight.

Svenska butiker som säljer Fleshlight


Passion of Sweden
Allt från Lady Pink till Ice och Vibro.
Dessutom bra urval av Fleshlight Girls.
Frakt: 49 kr

Intimera
Stort sortiment, inklusive insatser och fodral.
Säljer även nya Sex in a Can.
Frakt: 49 kr